Easy up tent, partytent of Après ski hut nodig? Dit zijn onze toppers

13 juni 2019

Organiseer jij binnenkort een feest of evenement? Dan is het huren van een tent een prima plan. Alleen komen er al snel verschillende vragen in je op. Hoeveel gasten ga ik uitnodigen? Welk formaat tent past daarbij? wat voor tent ga ik huren? En waar ga ik deze tent huren? Deze vragen beantwoorden wij maar al te graag voor je. In dit artikel leggen wij meer uit over onze verschillende tenten en laten wij je kennismaken met onze toppers! Na het lezen van dit artikel weet jij exact welke tent jij nodig hebt.

De easy up tent is zijn naam meer dan waard

Om deze tent op te zetten hoef je absoluut geen professional te zijn. Deze tent is ontzettend eenvoudig in zijn gebruik en staat binnen enkele minuten. De easy up tent heeft in verhouding tot de andere tenten een kleiner assortiment aan verschillende maten. Ons assortiment bestaat uit vier verschillende easy up tenten. De kleinste is de 2×2 meter partytent en biedt onderdak aan een kleine groep mensen van 8 tot 10 personen. De grootste binnen ons assortiment is de 3×6 meter partytent en is geschikt voor de grotere tuinfeesten en kleine evenementen. Hij biedt namelijk ruimte aan circa 30 personen.

De easy up tent is gemakkelijk in te klappen en te vervoeren.

De partytent is de meest traditionele feesttent

Deze tent is eenvoudig te monteren en te huren in verschillende maten. Deze maten lopen uiteen van de kleinste variant van 3x3meter partytent en de grootste partytent van 12×8 meter. Typerend aan deze tent is zijn hoge en gelijkmatige dak waardoor iedereen gemakkelijk rechtop kan staan en de vrije bewegingsruimte waardoor er geen meter verloren gaat. Een aantal van onze partytenten bestaan uit twee gekoppelde partytenten. Door een goot worden deze twee tenten aan elkaar verbonden en blijven de tenten waterdicht.

Een après ski in je eigen achtertuin

Nooit meer uren rijden naar Duitsland, Oostenrijk of Frankrijk, want de gezelligste Après ski hut staat vanaf nu gewoon in je eigen achtertuin. Niet alleen warm en gezellig van buiten, maar absoluut ook van binnen! Warm even lekker op bij de (neppe) open haard en kijk door de zijramen naar de bergen. Deze opblaasbare ski hut biedt ruimte voor 25 personen en staat binnen 10 minuten! Jouw gasten weten niet wat zien.

Tent huren bij Partytentverhuur Parkstad?

Weet jij welke tent jij wil huren voor jouw feest of evenement? Vraag deze dan heel eenvoudig online bij ons aan. Heb je nog vragen over onze tenten of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.