Wat voor meubels gebruik je in een partytent?

01 mei 2017

Het huren van een partytent voor een feest of evenement is één ding. Het inrichten van een partytent is vaak nog lastig. Vraag jezelf af wie je uitnodigt, hoelang het duurt en wat voor meubilair je nodig hebt. Om je een eindje op weg te helpen zetten wij wat meubel ideeën voor je op een rijtje.

Een feest of evenement duurt al gauw langer dan een uur. Hierbij is het toch wel noodzakelijk om zit –en sta plaatsen te hebben. Bij Partytentverhuur Parkstad verhuren wij verschillende soorten tafels en klapstoelen. Dit kun je bij ons huren om het de gasten op jouw feest zo comfortabel mogelijk te maken.

Statafels zijn hoge tafels waar je gasten aan kunt laten ‘hangen’, je kunt er ook eten –en drinken op serveren. Statafels zijn een manier om mensen te laten communiceren. De tafels zijn rond en nodigen gasten uit eromheen te staan. De statafels zijn ook met tafelrok te huren, dit is zeer gepast voor nette aangelegenheden. De tafelrok kan gebruikt worden bij evenementen zoals een opening van een nieuw bedrijf of nieuwjaarsreceptie.

Om je gasten ook te kunnen voorzien van zitplekken is het verstandig om stoelen of banken te hebben. Wij verhuren klapstoelen, bijpassend bij meerdere tafels, maar ook biertafels waar aan gezeten kan worden. Als het feest al een uur van start is gegaan zijn zitplekken zeer gewenst. Je kan ervoor kiezen losse klapstoelen te huren voor in je partytent maar ook in combinatie met een tafel. Een ronde eettafel past hier goed bij. Houdt er wel rekening mee dat deze vrij groot zijn en niet in elke tent gepast zijn. De ronde eettafel is leuk om aan te eten of om even bij te komen en het gesprek met vrienden of zelfs vreemden aan te gaan. Doordat de tafel rond is zijn de gasten geneigd met elkaar te praten en heerst er een gezellige open sfeer.

Partytafels zijn zeer handig om verschillende eten –en drankwaren op te zetten. Er kan hier ook aan gezeten worden, tijdens het diner of lunch bijvoorbeeld. De partytafels zijn zeer ruim en er kunnen meerdere gasten plaatsnemen. Een ander meubelstuk dat onmisbaar is voor grote feesten en veel gezelligheid is de biertafel. Dit is een soort picknicktafel waarbij de tafel en bankjes bij elkaar horen.
Andere meubels die je in een partytent kan zetten zijn bijvoorbeeld ook banken, barkrukken of een zitzak voor een lounge sfeer, vooral lekker in het midden van de zomer! Mocht het geen lekker weer zijn dan is een heater nooit verkeerd. Bij een feest in de herfst of in de winter is dit een onmisbare accessoire.