Hoe versier je een partytent?

08 december 2016

Een partytent huur je natuurlijk voor een verjaardagsfeestje, een bruiloft en voor elk ander feest of evenement is dit onmisbaar! Maar hoe versier je een partytent zodat deze er leuk uitziet en passend is bij je feest of evenement. Wij geven je in dit artikel alvast een aantal tips.

Vlaggenlijnen en slingers

Een decoratievorm die bijna op elk feest of evenement voorkomt zijn de slingers en vlaggenlijnen. Deze zorgen voor een gezellige sfeer en brengen vaak wat kleur en vrolijkheid met zich mee. De vlaggetjes kun je neutraal kopen, met een print of een tekst voor de jarige of het bruidspaar. Met slingers kun je allerlei kanten op. Voor elke vorm van een feest of evenement zijn slingers geschikt, denk daarbij bijvoorbeeld ook aan kerst, hoe leuk is het als er gouden, zilveren of zelfs rode glitterslingers hangen door heel de tent.

Tafelkleden en servetten

Als je feest overdag of in de zomer plaatsvind is het erg leuk om een barbecue of groepsdiner te organiseren. Hierbij moet je denken aan versiering in de vorm van tafeldekking. Een boeket op tafel en zilveren bestek met mooi servies past heel goed bij een trouwerijfeest. De tafelkleden en servetten kun je aanpassen op het feest dat je viert door te spelen met de juiste kleuren en prints. Bij een kinderfeestje is het een goede keuze om te gaan voor veel kleur en materialen die eventueel weggegooid kunnen worden of van niet al te dure aard zijn.

tafeldekking partytent

Feestverlichting

Een feest gaat vaak tot in de avonduren door dus daarbij is verlichting, naast versiering, ook een onmisbaar item voor in je tent. De feestverlichting voor in je tent kun je bij ons in slingervorm huren met verschillende kleuren lampjes. Maar je kunt er ook aan denken om kroonluchters, kaarsjes en andere vormen van verlichting te huren of te kopen. Het is maar net wat het beste bij jouw feest of evenement past.

Bloemen

Naast bloemen op tafel neerzetten kun je ze ook bij de entree van de tent neerzetten. Maar ook grote vazen verspreid door heel de tent zijn een mooie aanwinst voor de versiering. Bloemen zijn natuurlijk ook makkelijk te verwerken in een print als je dat liever hebt. Hoe je het ook wendt of keert: bloemen zijn altijd een goed idee!

Daarnaast kun je de tentpalen versieren met mooie doeken om het er wat sfeervoller uit te laten zien en er één geheel van te maken. Mocht je na het lezen van dit artikel nog vragen hebben over de mogelijkheden om partytenten en versieringen/meubilair te huren, neem dan gerust contact met ons op.