Een tent boven je hoofd én een glas in je hand!

23 september 2015

Men zegt wel eens ‘water is pas lekker als het langs de brouwerij is geweest’. Je kunt hier over twisten, maar het is geen geheim dat feestjes doorgaans bijzonder gezellig worden wanneer er drank in de man is. Wij hebben misschien wel een idee hoe dat komt. 

Levensgenieters

bar-406884_1280Begrijp ons niet verkeerd, wij zijn geen voorstanders van comazuipen. Gelukkig kunnen de meeste Limburgers daarmee instemmen, de meeste comazuipers wonen in de randstad en die weren wij dan ook graag buiten onze glooiende heuvels. Al blijkt wel uit onderzoek dat wij Limburgers ongezonder zijn dan de gemiddelde Nederlander. Wij willen het niet ongezond noemen, misschien genieten wij gewoon iets meer van het leven? Gelukkig wordt dit beaamt in andere onderzoeken. Onze barbecues zijn namelijk ook gewoon het duurst. Wanneer wij het leven vieren, dan doen wij het ook goed.

Overvloed

Dus wanneer u een feestje geeft dan moet het eten en drinken goed gereld zijn, is het niet? Het eten moet er netjes en overvloedig bij staan en de tafel met verfrissingen moet gevuld en het liefst gekoeld zijn denken wij dan. Wat blijkt in de praktijk? Bij echt grote feestjes raakt de drankplanning compleet in de war. De kosten lopen behoorlijk op en u heef geen idee hoeveel u nodig heeft. Tenslotte: een mens zien drinken maakt je dorstig. Dus een grote groep bij elkaar drinkt simpelweg meer dan om een theeleutpartijtje.

Drankarrangementen

DrankNu kunnen wij u daar wel bij helpen. Wij hebben, om u tegemoet te komen, alvast een drank arrangement samengesteld. Twee arrangementen om precies te zijn. Wat is het verschil? De één bestaat uit A-merk dranken en A-merk bieren en de ander bestaat uit A-merk dranken en bieren van de lokale brouwerij. Precies, een echt Limburgs biertje. Je betaald minimaal 6,95 per persoon en vervolgens wordt de drank, een biertap, statafels, glaswerk en een koelkast bij je bezorgd.

Genieten

Dit betekend dat u uzelf volledig kan focussen op de andere randzaken van het feestje zoals het aankleden, het verzorgen van zitplaats of muziek. En het zorgt ervoor dat u op de avond zelf volledig gerust kan genieten van het feestje zonder dat u iedereen hoeft te voorzien van drank of bang hoeft te zijn dat de gasten iets tekort komen op uw feest. We zien het nog niet gebeuren dat u net als onze lieve heer water in wij verandert wanneer u wat tekort komt. Over onze lieve heer gesproken, wij hebben nog een mooie laatste spreuk voor u:

‘Onze lieve Heer maakt van water wijn, waarom zou drinken dan zonde zijn?’