Een Partytent Huren? Dit Zijn De Mogelijkheden

23 mei 2018

Ben jij op zoek naar een geschikte partytent voor jouw evenement? Wij van Partytentverhuur Parkstad bieden verschillende maten partytenten aan. In dit artikel bespreken wij drie van onze partytenten om je een idee te geven van ons aanbod. Voor het overige aanbod verwijzen wij jou graag naar onze website.

Partytent  4×4 meter huren

Partytent 4×4 meter huren – Dit is een zeer populaire partytent bij Partytentverhuur Parkstad. Dit middelgrote partytent biedt 16 vierkante meter aan bewegingsruimte. Daarmee is hij ideaal voor een feestje in een achtertuin of evenement in de buitenlucht. In deze tent kunnen drie statafels geplaatst worden, met daarbij nog ruimte voor zo’n 25 mensen. De opbouwtijd kost ongeveer 30 minuten en wordt compleet met zijwanden geleverd. Bijgeleverd is uiteraard een handleiding om de partytent in één keer goed op te kunnen zetten. Deze partytent is bij ons te huur vanaf €45,00.

partytent 4x4m

Partytent 4×6 meter huren

Partytent 4×6 meter huren – Deze partytent is een stukje groter ten opzichte van de 4×4 meter. Deze partytent is geschikt wanneer het evenement meer bezoekers heeft dan hierboven genoemd. Zo is er in deze partytent plek voor ongeveer 40 personen inclusief zo’n 4 statafels. Zo wordt deze partytent ook compleet met zijwanden geleverd. Het voordeel van deze partytent is dat hij gewoon met een normale personenauto is op te halen. Het langste gedeelte van de bagage bedraagt 220 centimeter. Met name wanneer het weer tegenzit is dit een zeer geschikte partytent. Deze partytent is bij ons te huur vanaf €60,00.

partytent 4x6

Partytent 6×12 meter huren

Partytent 6×12 meter huren – De grootste partytent uit het assortiment van Springkussenverhuur Parkstad. Met maar liefst 72 vierkante meter is hij groot genoeg voor een groot feest of feest waarbij de gehele familie aanwezig is. Het enige nadeel is de beschikbare ruimte. Er dient namelijk wel voldoende ruimte aanwezig te zijn om de partytent op te zetten. De partytent is geschikt voor ongeveer 100 personen, inclusief 12 statafels. De opbouwtijd voor de gehele tent bedraagt zo’n drie uur. Deze partytent is bij ons te huur vanaf €250,00.

partytent 6x12 meter