Partytentverhuur Parkstad biedt alles voor een onvergetelijk feest!

28 april 2020

Wil je na deze vervelende en rare periode weer een feestje geven? Misschien wel gezellig met alle buren of omdat je in de afgelopen periode jarig bent geweest. Voor elke aangelegenheid kan er een feestje gebouwd worden, en partytentverhuur parkstad kan je daarbij helpen!

 

Buurfeest organiseren

Als je een buurtfeest wilt organiseren, komt er veel bij kijken en moet je veel regelen. Om het voor jou makkelijker te maken hebben wij een pakket samen gesteld zodat jij op een snelle en makkelijke manier een buurtfeest kan organiseren. In het buurtfeestpakket zit onder meer een partytent van 4 x 8 meter en een springkussen.  Je kunt in de partytent versnaperingen of hapjes neer zetten en de kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen. Daarnaast zit er in het pakket ook 3 statafels en 2 biertafels zodat alle gasten kunnen zitten en een partytafel waar je alle hapjes op kwijt kunt, die je van de BBQ haalt die ook bij zit. Je kunt daarnaast nog gezellig muziek op zetten tijdens dit feestje of een speech houden met de geluidsinstallatie die er ook bij geleverd wordt.  En als laatste kan je nog kiezen voor een suikerspinmachine of popcornmachine om de kinderen ook blij te maken tijdens dit feestje. Kortom, dit pakket zit boordevol spullen die jouw buurtfeest tot een succes kunnen maken!

 

Slagingsfeest

Nu de scholen dicht zijn en hierdoor de eindexamens niet door kunnen gaan, zijn er al veel leerlingen geslaagd. Als je geslaagd bent, gefeliciteerd! Wel is het jammer dat je het niet nu kunt vieren met je vrienden en familie. Zodra dit voorbij is, wil je het zo snel mogelijk vieren en genieten dat je diploma op zak hebt. Om je te zorgen dat je dit zo mogelijk kunt vieren hebben wij voor jou een examenfeest pakket samengesteld. Naast een feestje in je huiskamer kan je ook nog 20 extra vrienden uitnodigen door de partytent van 3×6 meter die in dit pakket zit. Zo kan je met nog meer vrienden proosten op jouw diploma en heeft iedereen voldoende ruimte om te dansen. Om goed te kunnen dansen is het natuurlijk belangrijk dat je muziek op kunt zetten, daarvoor zit er in dit pakket een professionele geluidsinstallatie waarmee je telefoon of laptop kunt verbinden om al jou favoriete liedjes op te zetten. Ook kan je er microfoons op aan sluiten en samen met je gasten een leuke karaoke avond van maken. Om het geheel nog wat feestelijker te maken, hebben wij voor jouw feestverlichting, een discolamp en een rookmachine om het nog wat extra speciaal te maken. Dit pakket zit boordevol spullen die jouw slagingsfeest tot een succes kunnen maken en je nooit meer zult vergeten dat jij je diploma hebt behaald!

 

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar onze andere pakketten? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!